Sunday, March 20, 2011

contest adik-beradikku yang cute

Meriah betul dunia blog ni dengan macam-macam contest.Aku pun nak join satu contest ni,yang dianjurkan oleh budak kampung atau Fadhirul Ahmad,contest adik-beradikku yang cute.

Jadi dekat sini,aku nak letak gambar adik lelaki bongsu aku,Muhammad Zahidi,ketua kelas 1 Cergas 2011=)

Em,aku pilih gambar ni sebab aku rasa nak letak gambar ni=)

3 orang yang di tag adalah:

1 comment:

  1. statement "ketua kelas 1 cergas" tu memang kiut bangat!~

    ReplyDelete